Преди няколко години Мария Бакалова ни даде страхотен повод за гордост, след като

...
Преди няколко години Мария Бакалова ни даде страхотен повод за гордост, след като
Коментари Харесай

Мария Бакалова като Ивана Тръмп - първи официални кадри от Стажантът

Преди няколко години Мария Бакалова ни даде страхотен повод за горделивост, откакто бе номинирана за Оскар в категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля. Очакваше се, че от този момент кариерата ѝ ще тръгне внезапно нагоре и пред нея ще се открият повече благоприятни условия, което в действителност стана. А новината за идната по-голяма роля на Мария Бакалова научихме още предходната година.
 Мария Бакалова в
Мария Бакалова в " кожата " на Ивана Тръмп

Българската актриса ще изиграе първата брачна половинка на Доналд Тръмп в нов филм за живота му

Тогава стана ясно, че актрисата ще изиграе първата жена на Доналд Тръмп и майка на три от децата му - родената в Чехословакия Ивана.

Биографичният филм " Стажантът " ( " The Apprentice " ) на режисьора Али Абаси е разгласен като роман за властта и упоритостта, разположен в свят на корупция и машинация. Сюжетът се развива към възходът на Доналд Тръмп (Себастиан Стан) в света на недвижимите парцели в Ню Йорк през 70-те и 80-те години и, по-специално, околните му връзки с прословутия му юрист Рой Кон (Джеръми Стронг).

Написан от някогашния кореспондент на списание New York Габриел Шърман, преди са стигне до феновете, филмът ще бъде показан на тазгодишния фестивал в Кан и ще има късмет да се пребори за премията " Златна палма ".

А малко преди да я забележим в Кан, Мария Бакалова реши да показа публично в Instagram страницата си и първи взор към ролята ѝ на Ивана Тръмп. 

" Толкова съм разчувствуван за международната премиера на нашия филм " Стажантът ", който ще се бори за премия на фестивала в Кан. Беше наслаждение да работим с невероятния екип, режисьор Али Абаси, Себастиан Стан, Джереми Стронг, сценарист Габриел Шърман и продуцент Ейми Баер. Нямам самообладание да пренеса този емблематичен, по-голям от живота воин на Ивана на екрана. Вижте извънредния й първи външен тип тук ", написа Мария Бакалова под фотографията. 
 Мария Бакалова като Ивана Тръмп в „ Стажантът “ на филмовия фестивал в Кан
Мария Бакалова все по-близо до нова номинация за Оскар

Актрисата играе Ивана Тръмп в нов биографичен филм

Да си признае, нямаме самообладание да забележим с какво ще блесне Мария Бакалова на аления килим в Кан в понеделник, 20 май, когато е официлната премиера на " Стажантът " на киновестивала. Нямаме да самообладание и да забележим по какъв начин ще бъде признат филмът от феновете и критиците.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР